Antihimnusz

 2008.12.21. 12:32

Hülyegyerek. Felállsz! Bocsánatot kérsz azért, hogy létezel, és büntiből ötször elénekled a magyar himnuszt.

Hogy megtanuld hol a helyed!

Láttunk már sikeres embert? Na az nem úgy néz ki hogy minden "ünnep" alkalmából azon kesereg mit is baszott el. Nem ám. Mert az ilyet úgy hívják lúzer, balfék, szerencsétlen, komplexusos osztályhülyéje.

NA ilyen a magyar.

Komplexusos, depressziós. De hát milyen is lehetne, ha gyerekkorától kezdve ezt verik belé? Ünnepeljük azt hogy levertek, felakasztottak, megszálltak minket. Esedezve rinyálunk Istennek hogy mostmár aztán segítsen meg, mert eddig már annyit szívtunk, hogy most már igazán megérdemlünk egy kis jólétet.

Deeznemígy megyám pajtikák!

Elintézzük azzal, hogy mi kértük, meg esedeztünk érte, még arról is felvilágosítottuk a MIURUNKAT hogy mennyit szoptunk.

 

És baszki megint nem tesz értünk semmit. Meddig lesz ez így?

 

Isten mondjon le!

 

 

Van helyette másik. Majd elintézi ő. A másik felkent. Mert a mi országunk mifiának két felkentje létezik, és imádattal esedezik érte.

Ahelyett hogy elhinné. Amit tesz, meghatározza kis, és tágabb értelemben vett környezetét is. Ha összeszedi a szemetet (á dehogy-naív, talán először nem dobja el), tisztességgel végzi a rászabott munkát, köszön, mikor vásárló lép be üzletébe.

Higgyük el, a mi Istenünk bennünk lakozik. Mi tehetünk arról amiben élünk, ahogy élünk.

Egészségügyi reform? Dehogy kell nekünk. Minek az. Azt a kommunisták találták ki. Azt a kommunisták találták ki, nem is lehet jó ötlet. Így csakazértis nem szavazom meg a vizitdíjat, a kórházi napidíjat. De persze az nem olyan jó, hogy mikor a nagyival baj van, nemérdeklem orvosok, meg várjonmég  nővérkékkel van tele a kórház. A klotyó kettőhúszig összeszarva, és még ezekután zsebbe fizetek a dokinak. Tehát fizetek.

Fizetek így is, úgy is.

Kitenyésztettük Európa legkorruptabb embertípusát Homo Medicus Hungaricus néven. A magyar orvos.

Keseregjünk tovább, kérjük még segítségét! Azzal már meg is tettünk mindent. Istent meg vagy fogja érdekelni, vagy nem. Hogy mi, itt, hogy élünk.

Szerintem nem érdekli.

Címkék: isten kommunista himnusz

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekutya.blog.hu/api/trackback/id/tr87834862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása