VER-IGAZSÁGOT OSZT

 2008.12.22. 09:34

Most akkor végig fogják járni a falvakat, és a fél vidéket félholtra verik?

 Lemaradtál? ITT nézd meg.

Mert kutyáinkat láncra verve tartjuk, mocsokban és ürülékben tocsognak ebeink.

(Világ kutyái egyesüljetek!)

Elkeseredettek Ők, és az elkeseredett ember tehetetlenségében hülyeséget csinál. Radikális állatvédők, kiskertet kettőhússzal védők, magánutad felett kábelt kifeszítők! Nektek mind igazatok van, és nemes célt szolgáltok, de a cél nem szentesíti az eszközt. Persze drukkolok nektek, hogy az, amit csináltok a törvényhozókat végre ültesse be dolgozni a parlamentbe, és olyan törvényeket hozzanak, amitől elmegy az emberek kedve a másét elvenni, az állatot kínozni.

Mert csak ez lehet a megoldás! Nem járhatnak Önkéntes igazságosztók az éjszakában hogy lecsapjanak ott, ahol azt fontosnak látják! Persze mindig lesznek olyanok, akiken a törvény nem fog. Akkora ökör, hogy nem érzi a büntetés súlyát csak ha a húsáig hatol. Na az ilyet verni kell. Van ilyen. Ez a gyerek nem ért a szép szóból. Pofont neki!

De hol kezdődik az állatkínzás, kedves radikálisok? A nagymami, aki azért vesz pincsit, hogy társalkodónőként szolgálja őt öreg napjain, járásképtelenségig hizlalja, naphosszat bezárva tartja. Ő állatkínzó? Bizonyos értelemben igen. De ugye őt nem fogjátok félholtra verni, mert attól lesztek aztán végképp hiteltelenek.

Mert ti olyan embertípus vagytok, hogy ha már mindenki kutyaruhában járatja kedvencét, és minden kutya megbecsülve él, ti találni fogtok más indokot arra hogy verjetek. Félek tőletek, nem mert kínzom a kutyám, hanem mert elhiszitek, hogy ezzel ti a jó ügyet szolgálva igazságot hoztok el nekünk. De az igazság az, hogy aki így tartja kutyáját, nem is érti, miért kap pofont. Nem lett neki megtanítva hogy ha belép egy helyre akkor illik köszönni, és emiatt nem érti miért is néznek rá rossz szemmel ha nem teszi.

Sétáljatok végig egy falun,

kutya nem több egy hangfunkcióval ellátott mozgásérzékelőnél.


A disznó sem több egy négylábon járó vacsoránál, ezért négy négyzetméteren éli le életét. Szerintem az is állatkínzás. Akkor most verjem meg az összes sertéstenyésztőt?

 

Fiúk! Így, nem fog mellétek állni senki. Magányos harcosként fogtok lófrálni a sötét éjszakában, és csak félni fognak tőletek. Amit képviseltek, senki sem áll mellé. Lépjetek a törvényes útra! Hozzatok létre weboldalt, készítsetek filmeket, hallassátok hangotok a rádiókban, és követeljetek erősebb jogvédelmet állatainknak! Járjatok el a magyar falvakba és nem veréssel, hanem lakossági fórumon beszélgetve mondjátok el, ti, mire gondoltok! Alapítványt hozzatok létre, gyűjtsetek pénzt, és finanszírozzátok nemes ügyetek! Így megy ez.

PETA

Ja, hogy az sokkal bonyolultabb? Meg pénzbe kerül? Hát ugyanez a baj azokkal, akik kutyájukat nem becsülik. Nekik is pénzbe kerül, és attól kezdve már nem olyan izgi.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekutya.blog.hu/api/trackback/id/tr35836235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása